Affiliate Login or create new account.

Affiliate Login
Or

Η Εφαρμογή CloudBoat Σύστημα κρατήσεων για σκάφη, κρουαζιέρες, εκδρομές

Προχωρήστε στο επόμενο επίπεδο την επιχείρησή σας απλοποιώντας και τελειοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τη διαχείριση του στόλου σας, βελτιώνοντας παράλληλα την ποιότητα των υπηρεσιών προς τους πελάτες σας. Κερδίστε χρόνο, αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο της επιχείρησής σας και αυξήστε την αποδοτικότητά της με ένα εύχρηστο, ευέλικτο και δυνατό εργαλείο, το CloudBoat!

Το CloudBoat είναι ένα απόλυτα σύγχρονο σύστημα online κρατήσεων για σκάφη, ιδιωτικές κρουαζιέρες και εκδρομές, που αναπτύχθηκε ειδικά για τις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων ενοικιαζόμενων σκαφών.

Τι μπορείτε να κάνετε με το CloudBoat;

Λειτουργικό ! Με ολοκληρωμένο περιβάλλον διαχείρισης, δυναμικό ημερολόγιο διαθεσιμότητας και αναλυτική «κάτοψη» του στόλου, το CloudBoat επιταχύνει εντυπωσιακά τις λειτουργίες της επιχείρησής σας και εγγυάται αύξηση πωλήσεων στο διαδικτυακό της σκέλος.

 • Διαχειριστείτε απεριόριστο αριθμό σκαφών, κρουαζιέρων, ή εκδρομών
 • Προσαρμόστε τις τιμές σας γρήγορα ανά πάσα στιγμή
 • Προσφέρετε εκπτώσεις ανάλογα με τη διάρκεια ενοικίασης ή την ημερομηνία
 • Χρεώσεις ανά σκάφος ή/και διάρκεια κράτησης με ή χωρίς καπετάνιο
 • Χρεώσεις ανά σκάφος και διάρκεια, με καπετάνιο
 • Χρεώσεις ανά άτομο (εισιτήρια)
 • Διαχειριστείτε την παροχή αξεσουάρ και extras
 • Αξιοποιείστε πολλαπλές δυνατότητες πληρωμής μέσω Paypal, πιστωτικών καρτών, ή κατάθεση σε λογαριασμό
 • Οργανώστε με άνεση το πρόγραμμά σας χάρη στην αυτοματοποιημένη, καθημερινή λίστα κρατήσεων
 • Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο των δραστηριοτήτων σας χάρη στις αναλυτικές αναφορές κρατήσεων και τις ειδοποιήσεις κινήσεων
 • Πολλαπλά Αναλυτικά Στατιστικά πωλήσεων
 • Μέγιστη ασφάλεια συναλλαγών στο front-end και κυρίως στο διαχειριστικό
 • Κερδίστε σε σύντομο χρόνο την επιβράβευση που αξίζουν οι προσπάθειές σας να βελτιώσετε τη δουλειά σας και την επίδοση της επιχείρησής σας
 • ...και πολλά πολλά άλλα

Πολλαπλασιάστε τις κρατήσεις σας με το πρόγραμμα συνεργατών του CloudBoat

Affiliate system! Το CloudBoat σας δίνει τη δυνατότητα να συνδέεστε με ευκολία με τους συνεργάτες σας (ξενοδοχεία, ταξιδιωτικά γραφεία, τουριστικά πρακτορεία, κλπ) και να αυξήστε ραγδαία τα κανάλια πωλήσεών σας. Μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας δίκτυο συνεργατών και να χειρίζεστε τις κρατήσεις σας έτσι ώστε να ελέγχετε συνεχώς πώς και τι πουλάει κάθε συνεργάτης έχοντας συνεχώς έλεγχο της διαθεσιμότητας και των τιμών. Με ευέλικτα συστήματα ενσωμάτωσης (integrations) το CloudBoat δίνει στους πράκτορες σας τα εργαλεία που χρειάζονται για να αυξήσουν το δυναμικό στις online πωλήσεις τους.

 • Εύχρηστη πλατφόρμα
 • Τεράστια προοπτική κέρδους
 • Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο
 • Διαχείριση Λογαριασμού
 • Αναλυτικά Online Στατιστικά & Αναφορές
 • Εβδομαδιαίες ή μηνιαίες πληρωμές
 • Χωρίς όριο στις συνολικές προμήθειες
 • Χωρίς επιπλέον κόστος για την χρήση του

Φτιάξτε το δικό σας CloudBoat

Προσαρμοστικό ! Σε αντίθεση με τα «τυποποιημένα» συστήματα που κυκλοφορούν στην αγορά, το CloudBoat διαθέτει περισσότερη ευελιξία προσαρμογής στις συγκεκριμένες ανάγκες επαγγελματία (customizability). Συμβουλευθείτε την εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών του CloudBoat και μάθετε ποιες λειτουργίες ή χαρακτηριστικά του μπορείτε να προσθέσετε και να αλλάξετε.

Γιατί CloudBoat;

Ελληνικό ! Το CloudBoat, δημιουργήθηκε από τη ZanteWeb, μια αμιγώς ελληνική εταιρεία διαδικτυακών υπηρεσιών και e-marketing, η οποία λειτουργεί από το 1996, με εξειδίκευση στον κλάδο του τουρισμού και των υπηρεσιών αναψυχής.
Στη ZanteWeb συνδυάσαμε την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο με τη σύγχρονη τεχνολογία συγγραφής λογισμικού, για να αναπτύξουμε ένα ασφαλές κι αξιόπιστο εργαλείο ειδικά για την ελληνική μικρή και μεσαία επιχείρηση και ειδικά για τις απαιτήσεις της ελληνικής αγοράς.

Μέγιστο Όφελος


....για τον Επαγγελματία

Εύκολη και άμεση εγκατάσταση

Εύκολο   Το CloudBoat είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και μπορεί να εγκατασταθεί σε ελάχιστο χρόνο στην ιστοσελίδα της επιχείρησης ή ειδικό δικτυακό τόπο.
Ξεκινήστε άμεσα τη χρήση του με σιγουριά χάρη στην εκπαίδευση που θα σας προσφέρει εξειδικευμένος εκπρόσωπός μας.

100% Cloud

Ασφαλές κι αξιόπιστο  Η CLOUD εφαρμογή online κρατήσεων προσφέρεται ως SaaS (Software as a service).
Το Software as a Service, γνωστό στα ελληνικά ως Λογισμικό ως Υπηρεσία, είναι ένα μοντέλο παροχής λογισμικού κατά το οποίο το λογισμικό και τα σχετικά δεδομένα φιλοξενούνται στο Νέφος(Cloud). Οι υπηρεσίες SaaS είναι προσβάσιμες από τους χρήστες διαδικτυακά και απομακρυσμένα, χωρίς να απαιτείται δηλαδή, η τοπική εγκατάσταση και συντήρηση λογισμικού, εξυπηρετητών ή άλλων συστημάτων και υποδομών.
Η τεχνολογία Cloud αποτελεί την ιδανική επιλογή για υλοποίηση εφαρμογών online κρατήσεων, καθώς συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα, όπως αναφέρονται παραπάνω, με πολλές επιπλέον δυνατότητες τόσο σε επίπεδο λειτουργικότητας, όσο και σε επίπεδο τεχνολογίας και ασφάλειας.

«Στα μέτρα» κάθε επιχείρησης

Προσαρμοστικό  Σε αντίθεση με τα «τυποποιημένα» συστήματα που κυκλοφορούν στην αγορά, το CloudBoat διαθέτει περισσότερη ευελιξία προσαρμογής στις συγκεκριμένες ανάγκες επαγγελματία (customizability).
Συμβουλευθείτε την εξειδικευμένη ομάδα τεχνικών του CloudBoat και μάθετε ποιες λειτουργίες ή χαρακτηριστικά του μπορείτε να προσθέσετε και να αλλάξετε.


....για τον Πελάτη

Ταχύτητα & Ποιότητα

Γρήγορο   Με το αυτοματοποιημένο σύστημα κρατήσεων του CloudBoat, ο χρήστης μπορεί να «κλείσει» άμεσα το σκάφος ή την κρουαζιέρα που επιθυμεί χωρίς να χρειάζεται η μεσολάβηση επικοινωνίας μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

Φιλικό στον επισκέπτη

Σύγχρονο  Το CloudBoat είναι φιλικό στο τελικό χρήστη ώστε να μπορεί να πραγματοποιησει με ευκολία μία κράτηση σε τρία απλά βήματα.

Ζητήστε μας Demo

Δείτε τις λειτουργίες και το περιβάλλον του CloudBoat!

Γιατί CloudBoat; Γιατί είναι μοναδικό!

100% ελληνικό λογισμικό που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις ανάγκες της ελληνικής μικρής και μεσαίας επιχείρησης, με πλήθος λειτουργιών και δυνατοτήτων που «λύνουν» τα χέρια κάθε επαγγελματία.

Δείτε Περισσότερα

Επικοινωνήστε Μαζί μας

Για να μάθετε πώς μπορείτε να αποκτήσετε και να εγκαταστήσετε το CloudBoat παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.


Ενδιαφέρομαι να μάθω περισσότερα

Privacy Policy (Required Field)*

Privacy Policy / Personal Data Protection